Kan donduran vahşete eğlenceli tepki
 CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Özgecan'ın ölümüne tepki göstermek için dün bir grup kadınla birlikte şarkılar söyleyip, dans etmişti.Mersin'de Özgecan Aslan'ın katledilerek öldürülmesi herkesi derinden sarstı. Siyasilerden sporcu ve sanatçılara kadar birçok kesim Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesiyle ayağa kalktı.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni'nde Aylin Nazlıaka'ya seslenerek '"Otobüste teröristler tarafından diri diri yakılan kızımız için ses çıkarmayanlar, eylem sırasında ölenler için Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalıştılar. Bunlar kendi ülkesine, kendi milletine, kendi insanının değerlerine, kültürüne o kadar uzaklar ki geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen Özgecan'ımızın ölümünü dans ederek güya protesto ediyorlar. Bu ne biçim iştir. Önce sen biliyorsan bir Fatiha oku. Bilmiyorsan bir rahmet dile. Ailesine bir başsağlığı dile. Dans ediyor. Bunum bizim kültürümüzdeki yeri nedir? Adeta sanki o ölümden zevk alıyor, bu anlama gelir." dedi.

Peki dün neler olmuştu?

ŞARKI VE DANS EŞLİĞİNDE PROTESTO




CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise Özgecan'ın ölümüne tepki göstermek için ilginç bir eyleme imza attı. Nazlıaka bir grup kadınla birlikte şarkılar söyledi, dans etti.


Kaynak : TRT HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817