KANDIRA BELEDİYESİ MARANGOZ ATÖLYESİ ÜRETİYOR
 Kandıra Belediyesi tarafından kaynakların verimli ve etkin kullanılması amacıyla kurulan marangoz atölyesi, belediye içi ihtiyaç duyulan masa ve dolapları üretmenin yanında park ve bahçelerde kullanılan nostaljik ve modern ürünlerin üretim ve tamirini de gerçekleştiriyor.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri  Müdürlüğü’ne bağlı marangoz atölyesinde üretilen ürünler, Kandıra Belediyesi tüm birimleri başta olmak üzere, park ve bahçeler, okul, kamu kurum ve kuruluşları ve mağdur olan ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Kendi atölyesinde ürettiği ürünlerle önce kendi ihtiyaçlarını karşılama yoluna giden Kandıra Belediyesi, kendi öz kaynaklarını kullanarak şehrin estetiğine ekonomik olarak katkı sunmasının yanında, gelen yardım taleplerine verilen cevap  ve kurumlara sunduğu destek  ile vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

AMAÇ EKONOMİK  MALİYETLE BELEDİYEYE KAZANDIRMAK

Belediye personel odalarından, ahşap duraklara, park ve bahçelerde kullanılan nostaljik kamelya ve ilçedeki okullardan camilere ve ihtiyaç sahibi vatandaşların dolap ve masa ihtiyacına kadar bir dizi ürünü maliyetlerinden dörtte bir oranında tasarruf sağlayarak kendi bünyesinde üreten maragoz atölyesi, modern masa ve dolap tasarımları ile de estetik çalışmalar yapmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Fen İşleri Müdürü Yasin Ergün, ‘’ Belediye içi ve dışında ihitiyaç duyduğumuz ahşap ürünleri daha düşük  maliyetle elde edebilmek amacıyla marangoz atölyemiz çalışmalarını sürdürüyor. Dolap, masa, kamelya vs. gibi donanımları kendi atölyemizde üretiyor, bank tamirlerimizi burada yapıyoruz. Zaman zaman kamu kurumlarından ve vatandaşlardan gelen talepleri de buradan karşılıyoruz. Amaç ekonomik  maliyetle belediyemize kazandırmak ’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817