Kandıra Yolu'nda zincirleme trafik kazası

İzmit Kandıra yolu cezaevi mevkiinde peş peşe meydana gelen 9 aracın birbirine girdiği iki ayrı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi ise yaralandı. Yaralılardan ikisinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
İzmit Kandıra yolunda meydana gelen iki ayrı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken 13 kişiden ikisi ise ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre D-605 karayolundan Kandıra istikametine seyir halinde olan İbrahim Aydın idaresindeki 54 ZP 015 plakalı otomobil, cezaevleri mevkiinde aşırı hız ve yağışın etkisiyle kontrolden çıkarak karşı yönden gelen 41 F 6488 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.
Can pazarı yaşandı
Kamyonetin ardından gelmekte olan 41 FP 256 ve 01 BL 772 plakalı otomobiller de peş peşe çarpıştı. Aynı yönde seyreden 41 AY 640 plakalı otomobil ise 41 F 6488 plakalı kamyonete yandan çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında adeta can pazarı yaşanırken olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 kişinin durumu ağır
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılardan Erdoğan Kurt, Nadi Ağar, Ömer Berat Tamtürk, Ahmet Tamtürk, Selda Tamtürk, Mustafa Emir Tamtürk ile durumu ağır olan İbrahim Aydın, ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Nigar Aydın İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılırken durumu ağır olan Fatma Aydın ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Ağabey kardeş olay yerinde yaşamını yitirdi
54 plakalı otomobilde bulunan Nevzat Aydın (58) ile kardeşi Orhan Aydın (48) olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Meydana gelen trafik kazası nedeniyle İzmit Kandıra yolu bir müddet ulaşıma kapatıldı.

 

100 metre ileride ikinci kaza
Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü esnada kaza yerinden yaklaşık 100 metre ileride başka bir zincirleme trafik kazası daha meydana geldi. Kandıra yönünde seyreden 34 GRA 99 plakalı otomobil, kaza nedeniyle sıkışan trafikte bekleyen 34 GH 1064 plakalı otomobile arkadan çarptı. 41 AD 384 plakalı otomobil ise 34 GRA 99 plakalı otomobile çarptı. Ardından gelen 41 NF 627 plakalı otomobil ise araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca yol kenarındaki su kanalına uçtu.

 

4 kişi yaralandı
Meydana gelen trafik kazasında 4 kişi şans eseri hafif yaralandı. Yoldaki işaretleme yetersizliği nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan 4 kişi ambulanslarla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Maddi hasarın meydana geldiği otomobiller ise çekicilerle otoparka götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817