Kandıra'da 2 Minibüs Çarpıştı: 27 Yaralı
 Alınan bilgiye göre, İstanbul Ataşehir'den Cebeci'ye tatile gelen ve geri dönüş için yola çıkanların içinde bulunduğu Recep Kaya idaresindeki 34 FL 5394 plakalı minibüs, yeni yapılan Kerpe Sapağı'nda İzmit'ten Kerpe'ye gitmek isteyen Ergün Alakaş idaresindeki 41 HU 595 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ergün Alakaş bulunduğu yerde sıkışırken, 12 kişi de çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı. 

Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu Ergün Alakaş sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada diğer minibüste bulunan 15 kişi de aldıkları darbelerle yaralandı. Kazada yaralanan 8 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazada hafif yaralanan vatandaşlara ise olay yerine ayakta müdahale edildi. Kaza nedeniyle Kandıra İzmit yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Öte yandan, Ergün Alakaş'ın kavşakta kural hatası yaparak Recep Kaya'nın kullandığı minibüse çarptığı iddia edildi. Çevredeki vatandaşlar kavşağın hatalı yapıldığını ve yapıldığı günden bu yana defalarca kez kazaların meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817