KANDIRA’DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen kutlama programı 28 Ekim 2014 Salı günü Kandıra  Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma programı ile başladı.

 

Programa İlçe Kaymakamı Sayın Oktay ERDOĞAN, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Sayın Murat YAYGIN, Kandıra Belediye Başkanı Sayın Ünal KÖKEN, Kamu Kurum Ve Kuruluşlarının Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil  Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldılar.

 

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen tebrik Töreninin ardından Kandıra Pazar yeri yanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenine Kandıra halkıda büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarında katıldığı kutlama programı İlçe Kaymakamı Sayın Oktay ERDOĞAN, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Sayın Murat YAYGIN ve Belediye Başkanı Sayın Ünal KÖKEN ’in Halkın ve Öğrencilerin bayramının kutlaması ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Program şiir okuması ve Halk oyunları gösterileriyle devam ederken ,Kandıra’da  düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Hediyelerini Protokol tarafından takdim edildi.

Program düzenlenen Tören Geçişi ile son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817