KAPISI DA GÖNLÜ DE AÇIK OLAN BİR  BAŞKAN
 Sosyal Belediyecilik Anlayışı

Körfez Belediyesi demokratik, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya, vatandaşların istek ve taleplerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren vatandaşların belediyeyle ilgili sorunuyla birebir ilgilenmeye çalışan Başkan Baran, yoğun programlar nedeniyle görüşemediği vatandaşlar için de halk günü uygulamasını her Çarşamba günü sürdürüyor.

Belediye’ye Teşekkür Etmek İçin Gelen Vatandaşların Çokluğu Dikkat Çekti

Halk Günü Toplantıları’nda Körfezliler, her konuda taleplerini Başkan Baran’a iletiyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üreten Başkan Baran, “Körfez’i vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz” dedi. Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan İsmail Baran’a belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşların çokluğu dikkat çekiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, isteklere çözüm üretiyor.

Ortak Akılla Güzel Körfezimizi Yönetiyoruz

Halk günü toplantıların verimli geçtiğini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Biz göreve gelmeden önce Ortak Akılla yöneteceğimizi söylemiştik. Hizmet felsefemizi oluşturan yegâne unsur ‘önce insan’ anlayışıdır.  İnsan merkezli bir hareket kabiliyeti ile şehrin yarınlarına hizmet taşıyabilir, ölümsüz eserler bırakabiliriz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan isteklere çözüm üretirken, diğer yandan da Körfezlilerin bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dâhil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizim için önemlidir. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817