KARABALIK, KARTEPELİ HACILARI ZİYARET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bu yıl hacca giden Kartepeli hacıları evlerinde ziyaret etmeye başladı. Kutsal topraklarda hac farizesini yerine getiren vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Karabalık’a bölgenin meclis üyeleri de eşlik etti. Bu yıl ilçeden kutsal topraklara giderek hacı olan 40 hacının heyecanını paylaşan Başkan Karabalık ilk olarak Uzunçiftlik Hürriyet Mahallesi’nden Nuri Timur’un mevlüt cemiyetine katıldı.

Başkan Karabalık ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Emek Mahallesi’nde Ömer Sarıoğlu’nu, Yeni Eşme Mahallesi’nde Tevfik Nalbantoğlu’nu, Soğuksu Mahallesi’nde Ethem Topçu’nun ve Beşevler Mahallesi’nde Ali Kuş’un evine konuk oldu. “Hacılığınızı Allah Kabul etsin” diyerek tebrik eden Başkan Karabalık ve beraberindekiler hacılarla sohbet edip hac farizesi sırasında yaşadıkları duygu yükünü paylaştılar. Ziyaretler ikramlar eşliğinde sohbet ile sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817