Karabalık, mahalleleri eşit hale getirmekteyiz
 Karabalık, mahalleleri eşit hale getirmekteyiz

 

Kartepe genelinde yapılan hizmetlerde eşitliliği sağlamak adına mahalle gezilerine önem verdiğini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Halkımızın ne kadar hizmet ihtiyacı varsa, ihtiyaç duyulan konularda çalışma yapmaktayız. Hizmetlerimiz sürerken hizmetlerin önceliğini dengeleri yerine getirerek gösterme gayreti içindeyiz” dedi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, üst yapı iyileştirilmesi yapılacak güzergahları sokak sokak gezerek belirlediği mahalle gezilerini Fatih Mahallesi’nde devam ettirdi. Fatih Mahallesi’ndeki arazi çalışmasında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a bölgenin meclis üyeleri, Fatih Mahalle Muhtarı Necati Küçük ile belediye birim müdürleri eşlik etti.

 

Fatih Mahallesi’nde sokak sokak inceleme yapan Başkan Şükrü Karabalık’ı gören mahalle sakinleri taleplerine çözüm üretilmesinden duydukları memnuniyeti teşekkür ederek ifade ettiler. Yapılacak çalışmalarda, verilecek hizmetlerin sağlanmasında alt yapı sorunu olmayan güzergahların öncelikli olduğunu belirten Başkan Karabalık, Fatih Mahallesi’ndeki değişim ve gelişime dikkat çekti.

 

Kartepelilerin ne kadar hizmet ihtiyacı varsa, alt ve üst yapıya dair, ihtiyaç duyulan konularda çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. Hizmetlerimiz ilçe genelinde sürerken mahalleleri eşit hale getirmek için yoğun bir çaba içinde bulunmaktayız. Hizmetin önceliğinde dengeleri gözeterek çalışmaktayız” dedi.

 

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilk gün olduğu gibi arazi çalışmalarının yoğun şekilde süreceğini belirterek, “Alt yapı sorunu olmayan güzergahlar ile yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde gereken üst yapı düzenlemesi yapılması için bir program hazırlayacağız. Bugün bunun tespitini yaptık. Halkımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yapılması gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817