Karabalık, Marsiad’ı ağırladı

Ziyarette Marsiad Başkanı Bahri Odabaş, makamların geçici olduğunu ancak eserlerin kalıcı olduğunu belirterek, “İnsanlara faydalı olacak kalıcı eserleri meydana getirmek için gayret sarf ediyoruz. Bu kapsamda bir Kartepeli olarak Kartepe’nin turizm potansiyelini tüm Kartepelilere yarar sağlayacak şekilde harekete geçirebilmek için projeler ürettik. Bu projeleri hayata geçirebilmek için kurumlar arası diyalog ve işbirliğine ihtiyacımız var. Bu nedenle gerçekleştirdiğimiz ziyaretle yapacağımız iş birliği konusunda görüş alış verişinde bulunmak istedik” dedi.

 

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Kartepe’nin değişimine ve gelişimine katkı verecek projeleri değerlendireceklerini belirtti. Yerel yönetici olarak Kartepe’nin planlamalarının yapıldığını belirten Başkan Karabalık, “Bir çok alanda çok önemli projeleri hayat geçirerek kolektif ve yaşanabilir bir kent imajı oluşturmaya gayret ettik. Bu alanda bir çok tesisi ve yapıyı ilçemize kazandırdık. Ayrıca yeni nazım imar planları ile uygulama imar planları hazırlatarak kentimizin geleciğine katkıda bulunduk” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817