Karamürsel AK Gençler, Akın’ı Ağırladı
 Toplantıda açılış konuşmasını yapan ilçe gençlik kolları başkanı Selçuk Tayfur “İlçe ana kademe sürecimizi birlik beraberlik içinde atlattık, gençler olarak yine en çok koşturan biz olduk ve biz bununla gurur duyuyoruz. Bütün mahallelerimizle ilçe yönetimimizle tam kadro çalışarak kongre sürecini tamamladık.” diyerek

 AKIN “BİZLER BAŞBAKANIMIZIN KILCAL DAMARLARIYIZ”

Toplantıyı düzenledikleri için Selçuk Tayfur’a ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın“Bizim için mahallelerimizin önemi büyük, mahalle temsilcilerimizle onların yönetimleriyle ve mahalledeki genç üye arkadaşlarımızla büyük bir aile oluyoruz.”diyerek sözlerine şöyle devam etti “Başbakanımızın yüreğinde başlayan o büyük ışık başbakanımızın kılcal damarları yani sizler sayesinde bugün bu ortamı aydınlatıyor. Gecesini gündüzüne katarak bu vatan ve bu millet için neler yapabiliriz diye yola çıkmış olan bir ekibin oluşturduğu teşkilatın mensuplarıyız. Bu yüzden başta gönüllülük esasına dayanan bu teşkilat üyeliği sonrasında büyük sorumluluk gerektiren bir görev esasına dönüşüyor. Sorumluluğumuzun bilincinde olalım liderimiz gecesini gündüzüne katarken bizde bu yolda elimizden geleni yapalım. Biz üstümüze düşen vazifeyi en iyi şekilde yaparsak Başbakanımız gece kafasını yastığa koyduğunda biraz daha rahat uyur, çünkü bizim yaptığımız görev onun omuzlarındaki o büyük yükü bir nebze olsun hafifletecektir.” dedi.

Karamürsel ilçe binasında gerçekleşen toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’ın yanı sıra, ilçe gençlik kolları yöneticileri ve mahalle başkanları, il gençlik kolları yürütme kurulu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817