KARAOSMANOĞLU FUARDA KİTAP OKUDU
  

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu yıl 7.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na ayrı bir önem veriyor. Her gün fuarı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, yazarlarla ve fuarı dolaşan ziyaretçilerle bir araya geliyor. Başkan Karaosmanoğlu, fırsat buldukça fuar alanında kitap okuyor. 

 

BAŞKAN HER GÜN FUARDA

Başkan Karaosmanoğlu, bu yıl ziyaretçi rekoru kıran 7. Kocaeli Kitap Fuarı’nı her gün dolaşıyor. Sahafları, STK’ları ve yayınevi stantlarını ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, yazarlarla da bir araya geliyor. Fuarı dolaşan vatandaşlar ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, ilgisini çeken çok sayıda kitabı da satın alıyor. Başkan Karaosmanoğlu, aldığı kitapları stantta hemen okumaya başlıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817