KARAOSMANOĞLU, “KOCAELİ TEŞKİLATLARINDA KISIR ÇEKİŞME YOKTUR”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyarette, Büyükşehir tarafından yapılan yatırımların kente kattığı değer de özellikle vurgulandı. Görüşmede vatandaşımızın duasını alan hizmetleri yapmayı nasip eden Rabbime sonsuz şükür ediyorum diyen Karaosmanoğlu, “Kentimizin ve İzmit ilçemizin tamamını kapsayıcı hizmetlere vesile olan teşkilat çalışmalarını hep birlikte yapıyoruz, yapmaya devam etmeliyiz. Kocaeli teşkilatlarında kısır çekişme yoktur ve buda tüm Türkiye’ye örnektir” dedi.

“VATANDAŞIMIZDAN KOPMADAN DEĞER VEREREK ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşlarla her daim içe içe olduklarını da söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Teşkilat üyelerimiz gerek İzmit Belediyemizin gerekse Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bütün hizmetlerini yerinde görmesini tavsiye ediyorum. Bu sizlere hizmet etmede daha büyük aşk ve enerji verecektir. Sahillerimiz başta olmak üzere kent genelinde büyük hizmetler gerçekleştirdik. Hizmet noktasında çıtayı çok yükselttik. Vatandaşımızdan kopmadan değer vererek çalışacağız. Siyasette en önemli konulardan bir tanesi de vatandaşla gönül birlikteliğini sağlamaktır. Çok şükür AK Parti kadroları bu sahiptir. Aynı zamanda ulaşılabilir olmak vatandaşımıza değer vermekte çok önemlidir. Her konumda ki arkadaşlarımızın da benimsemesi gereken bir durumdur. Vatandaşımıza samimiyetle değer vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

“AK PARTİ KÜLTÜRÜNDE “BİZ” VARDIR”

Kocaeli’de kısır çekişme olmadığını ve buna asla müsaade etmeyen bir teşkilatın olduğunu da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizler hiçbir zaman küçük işlerin içinde olmadık. Siyasetin temelinde ki önemli ilkelerden bir tanesidir. Adamcılık hiç yapmadık. Benim adamım diye bir şey asla yoktur. AK Parti kültüründe “Biz” vardır. Her birimiz ülkemize ve milletimize sevdalıyız. Ülkemizin kalkınması ve gelişimi için siyaset yapıyoruz. Unutmayalım ki 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi başarılı olsaydı, Suriye ve Mısır gibi kötü durumdaydık. Bakınız Anadolu büyük medeniyetlerin kurulduğu bir yerdir. Onun için emperyalistlerin gözleri her daim ülkemizin üzerindedir” diye konuştu.

“PKK İLE FETÖ’NÜN BİRBİRİNDEN FARKI YOKTUR”

Dünyada ve ülkemizde DEAŞ, PKK ve diğer terör örgütlerinin tek gayesi Siyonist sisteme çalışmak olduğunu da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Onların bir planı olabilir. Ancak Rabbimin de bir planı vardır.  Her anlamda ülke olarak güçlü olacağız. Halkımıza onurlu bir yaşam sunuyoruz ama daha iyisini sunmak için çalışıyoruz. FETÖ gibi ülkemizin düşmanları bugün dahi rahat durmuyorlar. PKK ile FETÖ’nün birbirinden farkı yoktur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, güvenlik güçlerimiz ve milletimizle birlikte güçlü Türkiye’nin oluşmaması için çalışan tüm terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. Çok şükür ki terör örgütleri mücadelelerinde başarılı olamadılar ve asla başarılı da olamayacaklar” ifadelerini sarf etti.

“SADECE HALKIMIZA HİZMET ETMEYE ODAKLIYIZ”

Bugüne kadar makam ve mevki peşinde hiç olmadıklarını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Altı seçim yaşadım ve hiç bir zaman ben adayım demedim. Siyaseti yaparken bu ilkeyi özellikle benimsedim. Sadece halkımıza hizmet etmeye odaklayız. Büyükşehir Belediyesi olarak da her türlü imkânımızla vatandaşımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi ve kadınlarımızı ihmal etmiyoruz. Halkımızın hizmetini yaparken sadece fiziki çalışmalardan ziyade gönüllere girecek ve orada kalacak şekilde manevi hizmetler de yapıyoruz” dedi.

“GÜNLÜK YOLCU SAYIMIZ OTUZ BİN RAKAMINA YAKLAŞTI”

Kocaeli geneline ve İzmit’e hitap edecek yeni projelerinin olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Kocaeli büyüyen ve gelişen bir kenttir. Ulaşım noktasında raylı sistemi benimsedik. Bu noktada İzmit’te tramvay projemizi yaparak hizmete aldık. Bakınız şu anda tramvayda günlük yolcu sayımız otuz bin rakamına yaklaştı. Ancak en önemli en önemli projemizde Metro’dur. Metro projelerimiz geleceğimizi kurtaracaktır. Darıca, Gebze ve OSB’ler bölgesine gidecek Metro projemizin ihalesini bir aksilik olmazsa Ocak ayında yapacağız. Marmaray ile bütünleşik olacak projemize çok önem veriyoruz. Her türlü hazırlığımızı yaptık ve 4 yıl içerisinde bitirme amacındayız. 2023 yılına gelmeden Darıca, Gebze ve OSB’ler bölgesinde Metro’ya bineceğiz. Bunun yanı sıra Körfez, Derince, İzmit ve Kartepe güzergâhlarında ki Metro projemizi de hükümetimizle birlikte yapacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817