Karaosmanoğlu, “Tüm gücünüzü seçime verin”
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra ve yönetimini makamında misafir etti. Haziran seçiminin çok yaklaştığının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm gücünüzü bu seçime verin. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkartacak en küçük bir hata dahi yapmayalım. Vatandaşımızın hizmet beklentisi olduğu siyasi hareket AK Partidir. Bunun önemine vararak, tüm enerjimizi bu yolda kullanalım” dedi.

 “HER SANDIKTA OYLARIMIZI ARTTIRMALIYIZ”

Haziran seçiminde hedeflediğimiz oy oranına ulaşmak için sandık bazlı çalışmalar yapılmasının önemini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seçim arifesin de 5 dakikamızı bile boşa geçiremeyiz. Seçim sonuçlarında başarıyı yakalamak için teknik çalışmalara çok önem verelim. Kuracağımız komisyonlarla seçim listeleri üzerinden, detaylı çalışmalar gerçekleştirelim” diye konuştu.

 

“DUA ALMAK İÇİN MÜCADELE EDİN”

Ak Parti’nin dua almak için siyaset yaptığını bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler hizmet kervanında yer alan şanslı insanlarız. Yerel yönetimlerde ürettiğimiz çalışmalarla birlikte hükümetimizin de halkı önemseyen politikaları bizi vatandaş nezdinde güçlü kılıyor. Bizler bu siyasi arenada halkımızın ettiği hayır dualarıyla ayakta kalıyoruz. Vatandaşımız ve bizler bu ülke için bereketli ve faydalı icraatların yapılması için bizi tercih ediyor. Dua almak için mücadele ediyoruz, edeceğiz. Her seçimde oylarımızı artırdık. Şeffaf yönetim ve halkın faydasına gerçekleştirdiğimiz projeler, vatandaşımız tarafından tasvip ediliyor. Şuan iktidarda siyaset yapabiliyorsak, bu çok çalıştığımızdan ve halkın duasını aldığımızdan dolayıdır. AK Parti aynı zamanda çok iyi bir siyasi okuldur” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817