Karaosmanoğlu'ndan,MARKA'ya ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, toplumun tüm katmanlarıyla kurduğu işbirliği ile kentimiz başta olmak üzere Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova'da, bölgenin ekonomik kalkınma stratejileri hazırlayan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Ayhan'a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Kamu, özel, sivil toplum ve üniversitelerle işbirliği ve eşgüdümü sağlayan MARKA, kentimizde ve bölgede önemli bir misyonu da üstleniyor.

 

MARKA'NIN GELDİĞİ SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI 

Ulusal kalkınma planı çerçevesinde bölge gelişimi için planların hazırlandığı ifade eden MARKA Genel Sekreteri Ayhan, "Bölge gelişim stratejilerini belirleyerek, girişimcilere mali destekler sunmaya çalışıyoruz. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının gelişimi içinde teknik desteklere önem veriyoruz. Yatırım destek ofisleri ile bölgede yatırım yapmak isteyen girişimcilere yol göstermeye çalışıyoruz" diyerek Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. Bölge potansiyellerinin, iş ve yatırım imkânlarına dönüştürülmesini isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da, "AR-GE ve teknolojiyle, nitelikli iş gücünü sağlayan çalışmalara ağırlık vererek küresel rekabette daha büyük güç sahibi olmalıyız. Bunda MARKA'nın büyük katkısı oluyor, olmaya devam edecek" açıklamasını yaptı.

​ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817