KARTEPE BELEDİYESİ TEKNİK EKİBİNDEN TEKNİK GEZİ
 Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Proje Etüd Birimlerinde görevli teknik personel müdürlerinin refakatinde bir dizi teknik gezi düzenledi.

Teknik personel İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde dev projeyi hem karadan hem de denizden detaylı olarak inceledi. Projenin yapım aşamaları en ince ayrıntısına kadar görsel ve teorik olarak gözlemleyen Kartepe Belediyesi teknik personeli yetkililerin İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsüyle ilgili ayrıntılı sunuma da katıldılar.

Belediye teknik personeli hafta sonu da Avrasya Tünel Geçiş Projesini de yerinde inceledi. Belediye personeli, İstanbul’un Avrupa ve Asya Yakalarını karayoluyla bağlayacak olan Avrasya Tüneli Projesi ile İstanbul Boğazı’nı deniz tabanının altından geçen 5.4 km uzunluğundaki iki katlı tüneli kapsayan toplam 14.6 km’lik bir güzergah olan Kazlıçeşme ile Göztepe arasındaki inşaa alanında incelemelerde bulundu.

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Kasımoğlu, belediyede görevli teknik personellerle birlikte dünyaya örnek olacak mühendislik başarılarından olan projeleri yerinde görme fırsatı bulduklarını belirtti. Kasımoğlu, “Belediyedeki teknik personelimiz Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in yönetim modeli çerçevesinde ilçeye değer katan çalışmalara katkı vermeye devam ediyor. Teknik personellerimiz inceleme gezileriyle dünyanın sayılı ve ender mühendislik projelerini yerinde görme imkanı buldular” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817