KARTEPE BELEDİYESİ’NDEN ÜST YAPI İYİLEŞTİRME ATAĞI
 Yağışsız havaların geride kalması sonrası ilçeyi adeta bir şantiye havasına büründüren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda üst yapı düzenlemelerini ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor. Ekipler Köseköy’den Eşme’ye, Sarımeşe’den Uzunçiftliğe kadar geniş bir alanda yıl boyunca 120 bin metrekare parke ile yolları döşeyecek.

İlçe genelindeki yolların iyileştirilmesi yönündeki çalışmalar kapsamında sokakları kilitli parke taşları ile döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesi’nde 4 sokak üzerinde yol yapım çalışması başlattı. Ekipler Sarımeşe Mahallesi’nde Üstün Sokak üzerinde 110 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 770 metrekare parke ve 220 metre bordür, Seymen Sokak üzerinde 100 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki güzergaha 1000 metrekare parke ve 200 metre bordür, Sunarlar Sokak üzerinde 90 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergaha 450 metrekare parke ve 180 metre bordür ve Hale Sokak üzerinde 100 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki güzergaha 1000 metrekare parke ve 200 metre bordür döşeyerek güzergahları halkın kullanıma sunmayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepelileri günümüz şartlarına uygun sağlıklı yollara kavuşturmak adına yürütülen çalışmaların yaz boyu süreceğini belirterek, “Alt yapı sorunu olmayan sokak ve caddelerde devam eden iyileştirme çalışmaları ile Kartepe’nin sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturma hedefinde hizmetler tamamlanıncaya kadar ilçe halkımızın göstereceği anlayışa şimdiden teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817