Kartepe Kuyumculuk Açıldı

Kartepe İlçesi İstasyon Mahallesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde Muhammed Duman ve Hakim Duman kardeşlerin sahibi olduğu Kartepe Kuyumculuk’un açılışı iş ve siyaset dünyasından renkli simaları da buluşturdu. Şık bir görünüme sahip Kartepe Kuyumculuk’un açılış töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayları eksiksiz katılırken Duman Ailesinin dost ve akrabaları da bu anlamlı günde hazır bulundular.

 

Belediye Başkanları açılışta yaptıkları konuşmalarda Kartepe’de yaşanan değişime ve gelişime paralel yeni işyerlerinin farklı iş kollarında faaliyet göstermeye devam ettiklerine dikkat çektiler. İstasyon Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Uludağ’ın yaptırdığı dua ardından hayırlı olsun dilekleri eşliğinde belediye başkanları açılış kurdelesini kesti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817