Kartepe Meclisi’nde tatil yok

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, meclis toplantısı öncesi, yeni yılda da birlik ve beraberlik içinde ilçe halkına yönelik faydalı hizmetlerini devam ettirecek meclis üyeleri ile tek tek tokalaştı. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki gündem özetlerinin okunup oylandığı toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğü’nün imar komisyonu raporları görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün “Kadro ihdası ile derece ve unvan değişikliği”, “Belediyemiz meclis üyeleri arasından görevlendirilen Başkan Yardımcıları’na ödenecek 2013 yılı aylık ödeneğinin tespit edilmesi”, “2013 yılı geçici işçi vizesi”, “Sözleşmeli personel” ile ilgili teklif maddeleri de görüşülerek kabul edildi.

 

Toplantıda Yazı İşleri Müdürlüğü’nün “Komisyon emrinde görevlendirilecek kişi ve gün sayısı ile ücret tespiti”, “Komisyon rapor bedeli”, “Meclis ve komisyon üyeleri huzur hakkı” ile “Meclis toplantı gün ve saati” ve “Belediye meclis tatili” ile ilgili teklif maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Belediye Meclisi her ayın ikinci iş günü saat 10.00’da toplanması ve meclisin tatil yapmaması da kararlaştırıldı. Meclis toplantısında teklif maddeleri arasında yer alan Denetim Kurulu Üyelikleri seçimlerine Necati Günay, Erol Yılmaz, Ercan Akçil, Yusuf Özdemir ve Hüseyin Ahmet Öztürk seçildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817