KARTEPE SEMALARI MAKET UÇAKLARLA RENKLENECEK
  

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in geleneksel hale dönüştürmeyi istediği ve bu sene ikinci kez düzenlenecek olan şenlik, 17 Mayıs Pazar günü saat 14.00 da Arslanbey Yerleşkesi Sivil Havacılık Fakültesinde yapılacak.

 

İstanbul, Sakarya, Balıkesir gibi çevre illerden gelen birçok ziyaretçinin de katılacağı etkinlik, maket uçakların gösterileri ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Çok renkli ve birbirinden ilginç hava aracının gösteri yapacağı etkinlikte üniversitelilerden oluşan bir gurup da şenliğe gelenler için müzik dinletisi sunacak.

 

Kartepe Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez “Yaz mevsimini kucaklamaya hazırlandığımız bu günlerde, Kartepe semalarında yapacağımız bu güzel etkinliğimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817