KARTEPE’DE BİSİKLETİNİ ALMAYAN 5. SINIF KALMADI
Bu yıl Kartepe ilçesinde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 5. Sınıf öğrencisi 1650 çocuğun bisiklet hayalini gerçeğe dönüştürdü. Tatil ve karne hediyesi olarak “Başarı sizden bisiklet bizden” sloganı ile Kartepeli çocukların bisikletlerine kavuştuğu toplu bisiklet dağıtımları okulların kapandığı son gün de Avluburun, Eşme, Ali Güneri, Özel Kale ve Özel Bahçeşehir Okulları’ndaki törenlerle tamamlandı.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ilçe genelinde okullar kapanmadan ilkokul 5. Sınıf öğrencilerine bisikletlerine kavuşturulması için kendilerini de görevlendirdiğini belirten Başkan Yardımcıları Murat Sabri Çakır ve Mehmet Filiz, “Kartepe Belediyesi olarak her yaştan insana hizmet hedefiyle hayata geçirilen projelerin toplumun takdirini topladığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün de bisikletlerine kavuşan çocuklarımızın gözündeki mutluluk bizleri bir kez daha ne kadar doğru bir iş yaptığımızı hatırlattı” dedi.

 

Şimdi Kartepe Zamanı sloganıyla daha yaşanabilir ve çevreci bir ilçede sağlıklı bireyler yetişmesi amacıyla 1650 çocuğu bisiklet ile buluşturan Başkan Hüseyin Üzülmez’in selamlarını da ileten yardımcıları Çakır ve Filiz, “İlçe içinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla trafik karmaşası ve gürültüsünden uzaklaştırmak ve geleceğin teminatı çocukların bisiklet kullanımı ile fiziksel aktivitelerini arttırarak daha sağlıklı yaşam koşulları sunmak adına ilkokul 5. Sınıf öğrencilerimize bisikletle buluşturuyoruz” dedi.

 

Bisikletleri ve kasklarını kullanarak yaşadıkları ilçeyi de gezerek daha iyi tanımlarına da imkan sağladıklarını belirten Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, “Başarı sizden bisikletler bizden diyerek başkanımızın hediyesi bisikletlerinizi dikkatli bir şekilde kasklarıyla birlikte iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. Bisikletleriniz hayırlı olsun” dediler. Okul müdürleri ve velilerin de hazır bulunduğu törenlerde bisikletlerine ve kasklarına kavuşan öğrenciler de başkan amcalarına teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817