Kartepe’de çöp konteynerleri yenileniyor

 

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki eskiyen galvaniz çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor.

 

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde kullanılan galvaniz çöp konteynerlerinden eskiyen ve kullanılamayacak hale gelenleri yenileri ile değiştirmekte. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, galvaniz çöp konteynerlerinin kullanımından kaynaklanan deformeler nedeniyle kullanılamayacak hale gelenleri gezici ekipler yardımıyla yenileme çalışması başlattı.

 

Oluşan deformeler nedeniyle çevreye çöp sızması ve olumsuz koşulların oluşmaması adına öncelik verilen bu uygulama ile kullanılamaz haldekiler yenilenmekte. İlçe genelinde eskiyen konteynerlerin değiştirilmesi ile ilgili vatandaşın 444 33 73 nolu çağrı merkezine bilgi vermeleri yeterli.

 

Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Temiz bir çevre oluşturulması konusunda birim olarak konteynerler aracılığıyla çöplerin toplanmasını sağlamaktayız. Bu konuda konteynerlerin kullanımından kaynaklanan eskime ve deformelerden tamir edilemeyecek durumda olanları yenileri ile değiştirmekteyiz. Vatandaşlardan gelen bilgilendirmeler ışığında tamir veya değiştirilme işlemini ilçe genelinde sürdürmekteyiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817