Kartepe’nin Minik Dostları Emin Ellerde

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Periyodik besleme ve bakımları yapılan sokak hayvanları, tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışının etkili olduğu Kartepe’de emin ellerde.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman öncülüğünde belediye ekipleri kar yağışının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde tuzlama ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ederken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde sokak hayvanlarının mama ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılıyor.

ONLAR BİZİM MASUM DOSTLARIMIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “İlçemizde etkili olmaya başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte sokak hayvanlarımızı da unutmadık. Ekiplerimiz ilçe genelinde tuzlama ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ederken, sokak hayvanları içinde gereken besleme ve bakımlar yapılmaktadır.” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817