KARTEPE’NİN YOLLARINDA HUMMALI ÇALIŞMA
 Soğuk ve yağışlı kış günleri öncesi zamanını en iyi şekilde değerlendiren Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki üst yapı düzenlemeleri yanında park yol ve kaldırımlarda yol bakım ve onarım çalışmalarını kendi ekip ve ekipmanı ile gerçekleştiriyor.

 

Ekipler mahalle genelinde bozulan güzergahlarda yol ve kaldırımlarda iyileştirme çalışmaları kapsamında Acısu Mahallesi’nde de kilitli parka taşlarını yenileyerek tamir ve bakım çalışmalarını tamamladı.

 

Parke tamirat ekibinde yer alan 3 personel ve 1 operatör belirlenen iş programı çerçevesinde parke yol ve kaldırımları tarayan ekipler bozuk satıhlarda tamirat yaparak halkın sıkıntı yaşadığı güzergahlarda çözüm odaklı bir çalışma sergiliyor.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sokak ve caddelerimizdeki yollardaki bozukluklardan haklı şikayeti bulunan vatandaşlarımızın sıkıntılarının çözümü için tamirat ekiplerimizi görevlendirdik. Sürdürdüğümüz üst yapı düzenlemeleri ile halkımızın zorluk çekeceği tek bir sokak kalmayıncaya kadar hummalı çalışmalarımız sürecek. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817