Kask Sayesinde Hayatta Kaldı
Alınan bilgiye göre, D-130 Karayolu'nda 34 VAJ 13 plakalı motorsikletiyle Kocaeli'den Gölcük istikametine gitmekte olan Taner D. isimli sürücü, Başiskele Körfez mahallesine geldiğinde başka bir kazadan dolayı kapanan yolda ilerlerken, aynı istikamette seyreden yabancı plakalı bir Tır'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi eli Tır'ın arka tekerleğinin altına giren talihsiz adam, Tır'ın altında metrelerce sürüklendi. 

Durumu fark eden Tır sürücüsü dururken, aracın altında sürüklenen Taner D. vatandaşlar tarafından sıkıştığı Tır tekerliğinin altından çıkarıldı. Kaza sonrası çevdeki vatandaşların 
habervermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri Taner D.'ye ilk müdehaleyi burada yaparken, şahıs vatandaşlar ve 112 ekiplerinin yardımı ile Ambulans'a bindirilerek Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Motorsiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, Taner D.'nin kaza esnasında kafasında kaskının takılı olduğu öğrenildi. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817