KATIRCIOĞLU, ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ MAHALLEDE
  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan mahalle toplantısında Kadıköy mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.  Katırcıoğlu; 1967 yılında Babası merhum Şükrü Sivaslıoğlu’nun öğretmen olarak İzmit’e atanması nedeni ile geldiği ve evlenerek çıktığı mahallesinde eski komşuları ve arkadaşları ile buluştu. Çocukluk ve gençliğinin geçtiği Kadıköy mahallesinde komşu ve arkadaşları ile eski günleri hatırladı.

 

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

Yeşil Camii’nin bulunduğu alanda ve etrafında geçirdiği günleri anlatan Katırcıoğlu, “O günden bugüne çok değişti ve yenilendi İzmit’imiz, daha da değişmeye devam ediyor. Yapılan hizmetler ortada, bu hizmetlerin devamı ve istikrar için durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da bu hizmetleri görüyor ve desteğini gösteriyor”dedi. Katırcıoğlu, eski dost ve komşuları ile kısa ama doyasıya bir vakit geçirdi. Seçimlerden sonra tekrar buluşma sözü vererek, bol bol fotoğraf çekildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817