Kefken’in çehresi değişiyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra sahillerinde parke çalışması yapıyor. Tüm sahil yerleşimlerini elden geçiren Büyükşehir Belediyesi Kefken’in merkezinde de çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda Kefken merkezde bulunan bozuk olan zeminler kazınarak parke ile kaplanıyor.

 

MEYDAN ELDEN GEÇİYOR

Kefken merkezde kaldırımlar parke taşları ile döşendi. Yerleşimin giriş ve çıkışı arasında kalan bölümde betonlama ve parke örme işleri yapılıyor. Çalışmalar tamamlandığında Kefken’de modern bir meydan oluşacak. Mahallede bugüne kadar 30 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirildi. Bölgede 2 bin 750 metre daha parke uygulaması yapılacak. 

 

KERPE GÜNEYİ ARATMIYOR

Öte yandan Kandıra sahillerinde çalışmaları tamamlanan bölgeler göz dolduruyor. Kerpe’de yenilenen sahil bandı, güney sahillerini aratmıyor. Dekoratif elektrik direkleri, yürüyüş yolu ve ağaçlandırmasıyla sahil şeridi kendine hayran bırakıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817