Kent Konseyi Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyor
 Sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde üyelerine yönelik olarak geziler yapan Körfez Kent Konseyi,  üyelerini Yedigöller’e götürdü.

Yönetim Kurulu Üyeleri Stres Attı

Körfez Kent Konseyi, gençlik meclisi ve kadın meclisi olmak üzere Körfez’de 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Oluşturulan yeni yönetim ile Körfez’de farkındalık yaratan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yönetim kurulu üyeleri ve Fotoğrafçılık kulübü üyeleri Bolu Yedigöller’e gezi düzenledi. Birçok vatandaşın ve öğrencinin de katıldığı gezi programında yönetim kurulu üyeleri fotoğraf çekerek stres attı.

YEDİGÖLLER KÖRFEZLİLERİ BÜYÜLEDİ

Yönetim kurulu üyeleri, Yedigöller’in muhteşem doğası karşısında büyülenirken, bol bol fotoğraf çekme imkânı buldular. Körfez fotoğrafçılık kulübü üyelerinin profesyonel malzemeleri ile çektikleri başarılı fotoğraflar geziye gelenleri adeta büyüledi. Körfez fotoğrafçılık kulübü başkanı Doğukan Koyuncuoğlu gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üyelerimizle birlikte başka doğa harikası yerlere benzer gezilerimiz devam edecek. Yedigöller fotoğrafçılık açısından harika bir yer. Adeta sezon açılışı gibi oldu. Sonbaharın bütün güzelliklerini aynı anda yaşadık. Aramızda ilk kez gelenler oldu. Burayı görünce hayran kaldılar” dedi.

Körfez Kent Konseyi Kısa Süre İçerisinde Yeni Projelerle Halkın Karşısına Çıkacak

Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Gençlik Meclisine verdiği destek ile Körfez’li gençlerin istek taleplerini göz ardı etmeksizin yerine getiriyor. Oluşturduğu profesyonel yönetim ile Körfez’de kısa süre içerisinde adından sıkça söz ettiren Körfez Kent Konseyi başarılı çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Kısa süre içerisinde yeni projelerle halkın karşısına çıkacak olan Körfez Kent Konseyi, Körfezlilerin yanında olmaya devam edecek.

Gezi Programlarımız Devam Edecek

Düzenlenen gezi programının son olmayacağını vurgulayan Körfez Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Hakan, “Kısa süre içerisinde gençlerimizi tarihimizle ve ülkemizin güzel doğa harikası olan yerlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817