Kent Konseyi Yönetimi, Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesini Ziyaret Etti

Ziyarette, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e Yönetim Kurulu Üyelerinden, Av. Selman Yaray, Umut Ongül, Yusuf Erenkaya, Halil Atay, Selçuk Çakır, Nesrin Atar ve Mustafa Mustafa Akdoğan eşlik etti. Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı olarak seçilen Gökhan Tilki’yi tebrik eden Görüm ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Tilki’ye ve yönetimine başarılar diledi. Kocaeli Kent Konseyi olarak, özellikle Çevre Çalışma Grubu tarafından çevre konusunda önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Görüm, Uluslararası İdealkent Ödülleri Yarışmasında Gri Su Sistemleri Projesi’nin Atık Yönetimi Kategorisinde 1. Ödülü aldığını söyledi. Kocaeli halkının çevre konusunda daha da bilinçlenmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Görüm, bu anlamda Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile ortak projelerde bulunmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Yönetimine teşekkür eden Başkan Tilki, oda çalışmaları ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Kocaeli Kent Konseyi’nin çalışmalarını takip ettiklerini, çevre adına yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi. Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret iyi dile ve temennilerle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817