KESİK EL CİNAYETİNDE BİR TUTUKLAMA DAHA
 22 Ocak tarihinde Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde elleri kesik halde öldürülmüş olarak bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak dün Bursa’da 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların cinayeti işlediği öne sürülen Muhammet Yıldız’a yardım ettikleri ve cesedin taşınmasını sağladıkları kaydedildi.

 

5 ZANLI BURSA’DA YAKALANDI

Alınan bilgi ve iddialara göre;  22 Ocak tarihinde Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde elleri kesik halde bir kadın cesedi bulunmuş ve yapılan araştırmalardan kadının Nuran Dutlu olduğu tespit edildi.  Jandarma Komutanlığı’na bağlı istihbarat ekipleri tarafından yapılan operasyonda Arif Çamur yakalanmış ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Arif Çamur’un cinayet zanlısı Muhammet Yıldız ile beraber, Dutlu’nun kredi kartını kullanırken bir ayakkabıcının güvenlik kameralarına yakalandığı belirtilmişti. İlk zanlının yakalanmasından tam bir hafta sonra olaya karışan diğer 5 zanlı da Bursa’da yakalandı. 

 

CİNAYETİ BİZ İŞLEMEDİK

Bursa’da geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen operasyonda Nuran Dutlu cinayetine karışan Vedat A., Mehmet K., Murat A., Mustafa Barış Y., ve Serkan A. gözaltına alındı. Şahısların, öldürülen Nuran Dutlu’yu, satın alınan eski model bir otomobil ile Kocaeli’ye getirilmesinde Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özgür’e yardım etmekten ve cesedin yerini değiştirmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alındıkları kaydedildi. Jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı Kocaeli Adliyesi’ne getirilen zanlılar ‘Biz yapmadık, cinayeti biz işlemedik’ diyerek kendilerini savundu. Şahıslardan Vedat Altıok tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Serkan A. ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı. Diğer 3 şahıs ise savcıdan serbest kaldı.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817