KEYİF 6 Protokolü Ağırladı

İş adamı Veli Yıldız’ın sahibi olduğu KEYİF6 cağ kebabı salonu misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Açıldığı günden bugüne kadar önemli isimleri ağırlayan KEYİF6’ya bu sefer; Vali Yardımcısı Ali Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve İşkur Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukci’yi misafir etti. Erzurum’un meşhur cağ kebabının tadına bakan protokol üyeleri cağ kebabının tadını beğenirken, iş adamı Veli Yıldız’ı tebrik etti.

 

CAĞ KEBABINI BEĞENDİLER

Vali Yardımcısı Ali Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve İşkur Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukci’yi ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Veli Yıldız’ı protokol üyeleri de böyle güzel bir mekânı ve tadı İzmit’e kazandırdıkları için tebrik ettiler. Cağ kebabını beğendiklerini ifade eden protokol üyeleri, tekrar KEYİF6’ya konuk olarak cağ kebabını tadacaklarının altını çizdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817