KİRAZ'DA NEFES KESEN MAÇLAR

6.Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ederken Önder Oto Bakım takımında Tolga Altınkaya beş gol atıp gol krallığında iddialı isimler arasında yer aldı. Bugün E Grubunda bir ve F Grubunda ikinci hafta maçları üç maçla sona ererken zirve mücadelesinde büyük heyecan yaşanacak. İki gün süren maçlarda hakemler Mehmet Ali Vardar ve Mehmet Ali Paşa görev yaptı.

HEYECAN SÜRÜYOR

Altıncı gün maçlarında E Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası rakibi Bekiroğlu Proje ve Mimarlık takımını 9-2 yendi. İkinci maçta ise geçen yılın şampiyonu olan Yonca Kebap ve bu yıl isim değiştirip Dark Grup Yapı adını alırken rakibi Özdoydum Simit Sarayı’nı 10-2 yendi. Yedinci gün maçlarında A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Vizyon İnşaat takımı rakibi Şehri Börek takımını 6-1 yenip ikinci galibiyetini alıp şampiyonluk yarışında adından söz ettirdi. A grubunda ikinci maçta şampiyonluk mücadelesi veren Modül Çelik Yapı takımı rakibini Belediye İş Sendikasını 6-3 yenip ikinci galibiyetini elde etti. B grubunda Önder Oto Bakım takımı rakibi Safe Ceylin İş Güvenliği’ni 9- 4 yenip ikinci galibiyetini alıp liderlik koltuğuna oturdu


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817