Kırıkkaleliler Derince’de buluştu
 Kocaeli Kırıkkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel dayanışma gecesi Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti

 

Sosyal Tesisler’de gece

Merkezi Körfez ilçede bulunan Kocaeli Kırıkkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin dayanışma gecesi 2014 yılının ilk günlerinde gerçekleşti. 2011 yılında kurulan ve yaklaşık 250 üyesi bulunan Kocaeli Kırıkkaleliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği dayanışma gecesi Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan geceye Kırıkkaleliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Adnan Pala da katıldı

Dernek başkanı İsmet Peksak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala da katılırken, dernek yöneticileri Esin Eser, İbrahim İnan, Halil Yeşilyurt, Deniz Petek, Arab Akbal, Ahmet Hamdi Durakal, Zekeriya Aygör ve Kenan Atak da etkinlikte hazır bulundu. Diğer dernek başkanlarının da katılım gösterdiği Kırıkkaleliler Gecesi’nde katılımcılar müzik eşliğinde sohbet ederek, yılın yorgunluğunu çıkartmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817