Kızılay, zor günlerin dostudur

 

KIZILAY GENEL BAŞKANI         

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, kurumun Dilovası’nda gerçekleşen şube açılışına katılmak için ilimize geldi. Akar açılışın ardından Kızılay Hereke Şubesi’nin düzenlediği yemekte Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Hereke sahilinde gerçekleşen buluşmada Kızılay’ın Kocaeli’nde görev yapan şube başkanları ve yöneticiler de hazır bulundu. Yemekte Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Vekili Zekeriya Özak eşlik etti.

 

YARDIMCI OLMAK GÖREVİMİZDİR

Kızılay yöneticileri, katılımlarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu ile genel başkanları Akar’a teşekkürlerini iletti. Kızılay yöneticileri Başkan Karaosmanoğlu’nun Kocaeli’nde kuruma her zaman destek verdiğini ifade etti ve kendisine teşekkürlerini iletti. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yardım eli sadece Türkiye’ye değil, dünyanın her köşesine ulaşan Kızılay, zor günlerin dostudur. Türkiye’nin ve dünyanın neresinde bir afet olsa Kızılay’ın şefkatli elleri oraya uzanır. Büyükşehir olarak, Kızılay’a yardımcı olmak bizim görevimizdir’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817