KO-MEK Kocaeli Üniversitesi’ni coşturdu
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Kocaeli Üniversitesi’nin düzenlediği bahar şenliklerine açtığı stantlarla renk kattı. Üniversiteli gençler KO-MEK’in farklı branşlar da açtığı stantlarda uygulamalı eğitim alırken KO-MEK’in Usta Öğreticileri tarafından verilen konserlerle coştu.
 
BİRBİRİNDEN FARKLI STANDLAR
Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli’nin Halk Üniversitesi olarak adlandırılan Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) bahar şenliklerinde bir araya geldi. Kocaeli Üniversitesi’nin her öğrenim yılı sonunda gerçekleştirdiği şenlikte KO-MEK’te açtığı stantlarla yerini aldı. Türk Mutfağı, Seramik, Takı Tasarım, Ahşap Boyama, El Sanatları, Üç Boyutlu Rölyef, Filografi, Ahşap Boyama ve Ebru alanında açılan stantlar öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.


ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI EĞİTİM
Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler KO-MEK’in Türk Mutfağı branşı standında şeker hamurundan kurabiye yaparken, El Sanatları branşında model takı tasarlamayı, seramik ve ahşap boyamayı, filografi yapımını öğrenerek kendi ebrularını yapmanın da mutluluğunu yaşadılar.

 
HALAYLAR ÇEKTİLER
KO-MEK müzik branşı Usta Öğreticileri ve kursiyeri tarafından öğrencilere konser de verildi. Öğrenciler söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken halaylar çekerek doyasıya eğlendiler. KO-MEK birbirinden farklı branşlar da sunduğu eğitimler ile genç yaşlı herkese hitap ederken Üniversite öğrencilerinin gönlünde de taht kurdu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817