KO-MEK’te kadınlar matinesi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) “KO-MEK Hayatın İçinde” isimli yeni projesi kapsamında kursiyerleri ve komşularının katılımıyla kadınlar matinesi düzenledi.

 

KURSİYERLER KOMŞULARI İLE MATİNEDE

Başikele Yeniköy Kurs Merkezi’nde kursiyer memnuniyetini artırmak için düzenlenen programa katılım yoğun oldu. Kursiyerlerin yapılan etkinlikten mutlu olduğu gözlenirken matineye katılan bölge sakinleri de KO-MEK kurslarına en kısa zamanda katılacaklarını söyledi.

 

KO-MEK’Lİ KADINLAR EĞLENDİ

KO-MEK Usta öğreticilerinin çalıp söylediği eğlencede kursiyerler hareketli müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.  Etkinliğe katılanlar hazırladıkları yiyecekleri de birbirleri ile paylaştı.

 

HEP BİRLİKTE STRES ATTIK

KO-MEK kurslarında altı yıldır eğitim alan Necmiye Usta, “Bugün Kadınlar Matinesi için komşumla birlikte geldim. İlk defada Yeniköy’de böyle bir şey başlatılmış. Çok güzel bir katılım oldu. Tanımadığımız kişileri de gördük. Hep birlikte stres attık. Çok güzel bir kaynaşma oldu” dedi.

 

KURSA KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Necmiye Usta’nın komşusu Nurcan Aktaş da “Komşum,KO-MEK’te böyle bir etkinlik olduğunu söyledi. Beni de davet etti. Beraber geldik. Hep beraber yedik, içtik ve eğlendik.  Yeni yıla mutlu böyle kafamız dağılmış dinç bir şekilde giriyoruz. KO-MEK’e gelmeyi artık düşünüyorum. Hem eğitici bir kurum hem de böyle etkinliklerin yapılmasını çok güzel buluyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817