KOCAELİ BALKAN TÜRKLERİ ZİYARETLERE BAŞLADI

Dernek Başkanı İlker Korkmaz ve yöneticileri Başkan yardımcısı Sema Özgür Güven, Sekreter Gülay Sansar, Muhasip Ferhat Ferhatoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Yılmaz ilk olarak Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında derneğin kuruluş amacı, yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgi veren Korkmaz, yönetimindeki arkadaşlarını ve kendisini tanıttı.

Körfez Ticaret Odası yönetiminde de görevli olan İlker Korkmaz ve yönetimi, daha sonra Oda Başkanı Sibel Moralı, siyasi partilerden CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin devam edeceğini belirten İlker Korkmaz, kısa zamanda ses duyuracak etkinlikler yaparak, diğer derneklerden farklı olduklarını göstereceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817