Kocaeli Bilim Merkezi İnovasyon Fuarında
 Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilen İnovasyon Haftası etkinliklerine Kocaeli Bilim Merkezi’de katıldı. İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen İnovasyon fuarında birçok AR-GE Merkezi, Teknokent, Bilim Teknoloji Merkezi, Üniversite ve kamu kuruluşu yer aldı.

 

DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİR, GELECEĞİ TASARLA

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından Değişimi gerçekleştirmek, geleceği tasarlamak temalı olarak gerçekleştirilen İnovasyon Fuarında uluslararası profesyonellerin, sanayicilerin, akademisyenlerin ve üniversite öğrencilerinin katıldığı yoğun programlar düzenlendi. İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen ve üç gün süren İnovasyon Haftasında Kocaeli Bilim Merkezi’de stant açtı.

 

BİLİM MERKEZİ TANITILDI

İnivasyon Fuarında, Kocaeli Bilim Merkezi tarafından açılan stantta 2014 yılında açılacak olan Kocaeli Bilim Merkezi’nin tanıtımı yapıldı. Ayrıca Bilim Merkezinde yapılan şovlardan ziyaretçilere örnekler sergilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817