Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal’dan KTO’ na Veda Ziyareti

Ankara’ ya atanan Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal’ı KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç, Erkan Çağlayan, Veli Yıldız ve Ahmet Kırcı karşıladı.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal’a Kocaeli ve Körfez ilçeye yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek, “Hem ilimizde hem de ilçemizde çok güzel hizmetleriniz oldu. Yeni görevinizde de başarılarınızın devamını diliyoruz. Yolunuz açık olsun.”  dedi.

Kocaeli’de 7 yılı aşkın bir süredir hizmet ettiğini ifade eden Defterdar Süleyman Dal, “Kocaeli için güzel hizmetlerde bulunmak hepimizin ortak amacıydı. Kocaeli için çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Desteğiniz için teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal’a Kocaeli ve Körfez İlçeye yaptığı güzel hizmetler için teşekkür ederek veda ziyareti anısına vazo hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817