KOCAELİ MEYDAN İFTARDA BULUŞTU
 Kocaeli Meydan Gazetesi ve Matbaam Ofset Baskı Gazeteciliğin sahibi Burhan Yarar çalışanlarını ve dostlarını iftarda ağırladı. Kocaeli'nin nezih mekanlarından, Fehmi Öztürk'ün sahibi olduğu Kahve Durağı'nda düzenlenen iftar hoş bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Körfez ilçe'de uzun yıllardır reklam, matbaa, dijital baskı ve gazetecilik alanında hizmet veren Matbaam Ofset Baskı ve Kocaeli Meydan Gazetesi personeli ve yakın dostlarıyla  iftarda buluştu. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftarda, konuklar eksiksiz bir şekilde ağırlandı. Firma sahibi Burhan Yarar konuşmasında;"Her yıl düzenlediğimiz iftarımıza katıldığınızdan dolayı öncelikle teşekkür ederim. Hep birlikte artık bir aile olduk. Birlik ve beraberliğimiz beni memnun ediyor. Büyüyen ve gelişen bir ailemiz var. Bu güzel iftar programını düzenlerken yeni açtığı mekandaki hizmetlerinden dolayı Fehmi Öztürk kardeşime de teşekkürü bir borç biliyorum"dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817