KOCAELİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ
 ÜLKENİN ZENGİNLİĞİ

 

Ziyarette konuşan Başkan Doğan, sivil toplum örgütlerinin ülkenin zenginliği olduğuna dikkat çekerek “ hemşeri derneklerimizin faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Derneklerimiz sayesinde,  doğdukları yerlerden  ilimize gelenler kültürlerini, ananelerini unutmayıp, birlik ve beraberliklerini sürdürmektedir. Vanlılar derneğimizin çalışmalarını da her zaman yakından takip ediyoruz. Her zaman o bölgenin yiğit, mert, çalışkan, becerikli insanlarını şehrimizde büyük bir güç olarak gördük. Şehrimizi, Anadolu’nun dört bir yanından gelen  insanlarının oluşturduğu bir mozaik gibidir. Bu kent hepimizin. Kocaelili olmaktan gurur duyuyoruz. Vanlı hemşerilerimiz, samimi ve özverili çalışmalar yapıyorlar. Her zaman derneklerimizin yanınızdayız” dedi.

Kocaeli Vanlılar Dernek Başkanı  Murat Gögercin de “ Belediye Başkanımız, bizlere yaptığı desteklerle olsun, ziyaretlerle olsun her zaman yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817