Kocaeli’ye doğalgazlı 20 otobüs daha

 

Daha rahat ulaşım için özel halk otobüslerinin yerini alacak 20 doğalgazlı otobüs hizmete girdi. Doğu Kışla Parkı’nda düzenlen törenle Derince- İzmit arasında çalışacak otobüsler görücüye çıktı. S.S 5 ve 13 No.lu Kooperatiflerin birleşmesiyle gerçekleşen dönüşümle küçük otobüslerin yerini artık 12 metrelik çevreci doğalgazlı otobüsler aldı. Programda ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz otobüsler üstünde ritim gösterisi yaptı.

 

ULAŞIM DEĞİŞEN ŞARTLARA GÖRE ŞEKİLLENİYOR

Törene Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Sibel Gönül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Belediye Başkanları, Kooperatif Başkanları ve vatandaşlar katıldı.  Programdaki konuşmasında ulaşımın gelişen şartlara göre yeniden şekillendiğini ifade eden Başkan Karaosamnoğlu, halkın konforlu seyahat etmeye hakkı olduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu “Kocaeli ger gün hızla büyüyen ve gelişen bir şehir.

 

GEBZE-SAKARYA ARASINA BANLİYÖ

Bu gelişen şehirde vatandaşlarımızın evine işine güvenle gidip gelmesi bizim için önemli. Ulaşımda kalitemiz artıyor. Kalitemizin artması hem belediyemiz hem de kooperatifler açısından önemli. Taşıyıcı esnafını yok sayamayız. Her şey devlet eliyle yapılmaz. Her şeyin devlet eliyle yapıldığı yerde hizmetler geri kalıyor” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu yeni yılla birlikte Gebze- Sakarya arasında banliyö seferleri başlayacağı müjdesini de verdi. 

 

ULAŞIMI TOPLU HALE GETİRİYORUZ

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da konuşmasında kamudaki toplu ulaşım araçlarının geniş ve ferah olduğunu dile getirerek “Özel sektörde toplu taşımayı yeni yeni başarmaya başladık. Önceden minibüslerle veya yarım otobüslerle yapmaya çalıştığımız taşımayı şimdi toplu hale getiriyoruz. Geniş, konforlu klimalı, engellilere uygun bu araçlar halka hizmet verecek” dedi.

 

OKAY TEMİZ’DEN MÜZİK GÖSTERİSİ

Törende ünlü perküsyon sanatçısı Okay Temiz araçların üzerinde ritim gösterisi yaptı. Otobüslerden birinin üzerine Okay Temiz tarafından gizli mikrofonlar yerleştirildi. Okay Temiz araçlara değişik sopalarla vurarak gösteri yaptı. Belediye otobüsü şoförleri de otobüslere vurarak ritim oluşmasına yardım ettiler. Çeşitli çalgılarla kendine özgü farklı bir müzik sergileyen Okay Temiz’i vatandaşlar ilgiyle izledi. Törenin ardından otobüsler şehir turu attı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817