Kocakaya, MHP’lileri Konuk Etti


Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasi ve protokol mensubunu kabul eden Kocakaya’nın bugün özel konukları vardı.

MHP’LİLER KALABALIK GİTTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile beraberindeki heyet, Müdür Muhammet Kocakaya ile makamında bir araya geldi ve kendisini tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ziyareti sırasında Gürsu’ya; Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Topuz ve il başkan yardımcılarından Gürbüz Aslan ile parti yöneticileri eşlik etti.

KOCAKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Konukları ile yakından ilgilenen ve kendilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Kocakaya, “MHP İlçe Başkanı Zeki Bey ve beraberindeki heyet, ziyaretleri ile bizlere moral verdiler. Destekleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817