Kocaman Gençlerle İstişarede

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, seçim vaatleri arasında da yer alan eğitimde kalite ve başarı seviyesini en üst düzeye çıkarabilmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte “Eğitim Her Şeyimiz” projesi kapsamında altıncı okul ziyaretini Yıldız Entegre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Başladığından bu yana ziyaretlerini hiç aksatmayan Başkan Kocaman, program öncesinde Yıldız Entegre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Şen’den okul hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Şen Belediye Başkanı Kocaman’a ziyareti ve desteğinden dolayı teşekkür hediyesi verdi. Öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kocaman “Size sevgi ile yaşayacağınız güzel bir Kartepe ve iyi bir gelecek bırakabilmek için üzerimize düşen tüm sorumluluğun farkındayız” dedi.

GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK

“Ufkun ötesinde kocaman bir dünya var” diyen Belediye Başkanı Kocaman “Sizlerle birlikte olmak benim için enerji kaynağıdır. Sizlerle bir araya gelmemin sebebi sizleri dinlemek, geleceğin Kartepesini birlikte inşa etmektir. Siyaset halkımıza hizmet etmenin en önemli aracıdır. Klasik belediyeciliğin yanı sıra geleceğimiz olan gençlerimiz ile Kartepemize yön veriyoruz. En önemli hizmet geleceğimiz olan gençlerimizi tam anlamıyla hazırlamaktır” açıklamasında bulundu. 

SİZLERİN ELLERİNDE YÜKSELECEKTİR

“Her okulda istişareler yapıyoruz. Bütün okullarımızla yaptığımız ziyaretler sonrasında ortak beklentiler ortaya çıkacaktır” diyen Belediye Başkanı Kocaman “Hayatta nelerin sizleri beklediğini bilmeniz gerekiyor. Biz bu eksiklikle büyüdük. Kartepemizin geleceği sizlerin omuzlarınızda yükselecektir. Siz sadece karar verin, gelecekte kendinizi nerede görmek istiyorsunuz, amacınızın nedir hedeflerinizi belirleyin bu hedefler doğrultusunda azim ile çalışın, unutmayın ki başarı asla tesadüf değildir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817