KOCASINI ÖLDÜREN KADIN SERBEST BIRAKILDI

Alınan bilgilere göre, Damla Kutulu (29), ifadesi tamamlandıktan sonra Körfez Adliyesi’ne savcı ve hakim karşısına çıkartıldı. Bir gün önce yaşadığı darp olayı nedeniyle yüzündeki ve vücudundaki morluk ve şişlikler geçmeyen genç kadın, savcılıktaki ifadesinde yaşananları anlattı. Alınan bilgi ve iddialara göre, Damla Kutulu, eşi Fikret Kutulu’dan (33) sürekli olarak şiddet gördüğünü ve olay gecesi bunun dozunun çok arttığını söyledi. Damla Kutulu, eşinin kendisini kaybederek eline ne geçtiyse onunla vurduğunu, hastanelik oluncaya kadar darp ettiğini ve daha sonra da o şekilde bırakıp uyuduğunu söyledi. Bundan sonra, kafasında bir anda eşini öldürme planı kurmaya başlayan genç kadın, eşinin uyumasından sonra önce tüple kafasına arka arkaya vurduğunu, ardından da ekmek bıçağı ile sağ taraftan karın boşluğuna iki kez bıçak sapladığını söyledi. Damla Kutulu, tüm bunları yaşadığı şiddet ve duyduğu acı ile kendisini kaybederek yaptığını söyledi.

İfadesi alınan genç kadın, hastaneden aldığı ağır darp raporu ve gördüğü şiddet sonrasında kendisini ve çocuklarını koruduğu düşünülerek, ağır tahrik unsurları da göz önüne alınarak serbest bırakıldı. Genç kadınla iki kızının bir tedavi merkezinde rehabilatasyon programına dahil edilecekleri ve mahkemenin bu şekilde devam edeceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817