KOGİAD  Üyelerine İndirim  Yapılacak

Yenişehir Mahallesi Araç Sokak’ta yer alan Hes  Estetik Merkezi’nde, cilt bakımı, yağ yakımı, lazer epilasyon, leke tedavisi gibi bayanların tercih ettiği güzellik ve bakım hizmetleri yer alıyor. Pandemi döneminde durağanlaşan ve yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başlayan merkezde, kullanılan tüm cihazlar ve kullanım alanları sürekli steril ederek yeni güne ve müşterilere hazırlık yapılıyor.

Hidayet Sönmez, verdikleri hizmetler için Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Aydın Burgul ile protokol anlaşması yaptı. Yapılan anlaşmaya göre dernek yönetimi, üyeleri ve ailelerine çeşitli oranlarda indirimler sağlanacak.

Merkez hakkında bilgi veren Hidayet Sönmez, “Kocaeli güzellik merkezi sektörünün önde gelen ve en çok tercih edilen firmalarından biri olan Hes Estetik ve Güzellik Merkezi ailesi olarak mükemmel hizmet deneyimini sizlere sunmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Her kadının güzeldir fakat bu güzelliği ortaya çıkarmayı bilmez. Bizler sizlerin güzelliğinizi ortaya çıkarmak ve güzelliğinize güzellik katmak için sektördeki yerimizi almış bulunuyoruz.

Her kadının güzel ve bakımlı görünmek istediği ve kişisel bakımın geçmişten bugüne giderek önem kazanmasıyla bizlerde sizlere gerçek bir hizmet sunuyoruz. Alanında uzman, deneyimli ve gerekli mesleki eğitimleri almış çalışma arkadaşlarımız ile beraber sizler en iyi hizmetlerin kapısını açıyoruz. En yeni teknikleri sizin için araştırıyoruz.

En güncel ve en modern cihazları sizler için tercih ediyor ve en kısa süre içerisinde bünyemize katıyoruz. Sizlerden gelen talep ve beklentiler doğrultusunda kendimizi sürekli olarak güncelliyor ve yeniliyoruz.

Kullandığımız cihazların tamamı Sağlık Bakanlığı onaylı olup sizlerin güvenle tercih edebileceği marka ve modelleri tercih ediyoruz. Üstün hizmet ve uluslararası kalite standartlarından şaşmadan sizler için en iyi hizmetleri bir arada sunuyoruz. Kullandığımız cihazlarda hijyene büyük bir önem veriyor ve her kullanımdan sonra dezenfekte etmeyi ihmal etmiyoruz. Ücretsiz cilt analizi yaptırmak ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817