KÖGİAD’dan eğitim semineri

KÖRFEZ Genç Girişimci İşadamları Derneği (KÖGİAD) urulu Başkanı Haydar Alkan ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün üyelerine yönelik bir eğitim semineri düzenledi. Dernek merkezinde gerçekleşen ve derneğin başkan yardımcılarından İlker Kızılkaya’nın katkılarıyla düzenlenen seminere kalabalık bir grup katıldı.

 

KARMAŞIKLIK ANLATILDI

 

Karmaşıklık konusunun ele alındığı eğitim RM Danışmanlık Genel Müdürü Memiş Yılmam tarafından verildi. Yılmam, programda iş hayatında karşılaşılan karmaşık durumlarda yapılması gerekenleri slayt eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Soru cevap bölümünün de olduğu programın ardından Yılmam, eğitime katılımın yüksek olmasının kendisini sevindirdiğini söyledi.

 

EĞİTİMLER SÜRECEK

 

Seminerin ardından konuşan KÖGİAD Başkanı Haydar Alkan, RM Danışmanlık Genel Müdürü Memiş Yılmam’a çiçek vererek teşekkür etti. Dernek olarak bu tür eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini belirten Alkan, benzer çalışmaların bundan sonraki dönemlerde de tekrarlanacağını dile getirdi.





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817