KÖKEN FİDAN DİKTİ
 Kandıra Belediyesi Namazgah Mesire Alanında ağaçlandırama çalışması yaptı. Ağaç dikme programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken , “Ağaç için geleceğe yer aç” sloganı  ile Kandıra Meslek Yüksek okulu öğretici ve Öğrencileriyle birlikte fidan dikti.

 Ağaçlandırama Programında Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Abdulkadir Cesur, Kandıra Meslek Yüksek Okulu idarecileri ile çok sayıda öğretici ve öğrenci katıldı.

Başkan Köken açıklamasında; “Ömrümüzün son anında bile olsa elimizdeki fidanı dikmemiz gerekiyor. Bizlerde bu gün ilçemizin tarihi alanı olan namazgah alanına fidanları gençlerle birlikte, bir bayram havasında toprakla buluşturuyoruz.


"BU AĞAÇLARIN ALTINDA TORUNLARIMIZ SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞACAK"


Bu tür faaliyetleri gençlerle beraber yaptıklarını aktaran sayın Köken  “Bunu yapmaya devam edeceğiz. Bugün diktiğimiz fidanlar, yıllar sonra ağaçlara dönüşecek. Bizler için bu dünyadan ayrılık vakti geldiğinde bizden bir parçanın bu dünyada hep yaşadığını bileceğiz. Belki de bu ağaçların altında torunlarımız, sevinç ve heyecanlarını paylaşacak. Her baharda, yeni bir orman yeni bir umut demektir. Yaşam boyunca çevreye verilen zararın bu şekilde biraz olsun telafi edilebileceğine işaret eden Köken, şöyle devam etti: "İşin daha da güzel yanı, öğrencilerimize bu törenle yeşil çevre bilinci edindiriyoruz. Gençlerimiz, burada bu işi görerek birebir fidanları dikerek öğrenecekler. Kentsel yaşamda bu edindikleri bilinç ile çevreye karşı daha hassas olmalarını sağlayacak.  Katılan öğretici ve öğrencilere teşekkür ederim”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817