KÖKEN’DEN DUYARLILIK ÖRNEĞİ
 Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Ümit Alnıaçık, yaptığı konuşmada Başkan Köken’i yürüttüğü çalışmalardan dolayı tebrik etti. İlçedeki canlılığın, bereketin yapılan proje ve çalışmalarla sağlandığını sözlerine ekleyen Doc.Dr. Ümit Alnıaçık, öğrencilerimizin projelerinde de sağladığınız destek için teşekkür ediyoruz dedi.

“Gençlerimiz  geleceğimizi oluşturan en değerli cevherlerdir “

 

 Öğrenciler tarafından düzenlenen, Kandıra Belediyesinin de destekte bulunduğu sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaş ve öğrencilerimizi bir araya getiren seminer ve eğitimlerle bilgilendirme, farkındalık ve bilinçlendirme sağlanacaktır diyen Başkan Ünal Köken, ilçemize getirmeyi hedeflediğimiz dört yıllık üniversite eğitimiyle birlikte imkanlar daha da genişleyecek dedi.

Düzenlenen seminerde,  kilo kaybı, vücutta morluklar, diş eti kanamaları, gribal enfeksiyonlar ve halsizlik gibi belirtilerle ortaya çıkabilen lösemi hastalığında  çocukların yetişkinlere oranla iyileşme oranlarının daha fazla olduğu belirtildi.Lösemili çocuklara destek kapsamında yapılan projede gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür plaketi alan Başkan Köken,  gençlerimiz ve çocuklarımızın daha güzel yarınlara kavuşmasında elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Toplumsal sorumluluk sahibi her birey, içinde bulunduğu çevrenin de bilgilenmesini sağlayabilmek için Ateş düştüğü yeri yakar” mantığından uzaklaşmalı ve başta yakın çevresi olmak üzere toplumda yaşanan olaylara ve sıkıntılara duyarlılık göstermelidir diyen Başkan Köken, toplumsal farkındalığa dikkat çekti. Yaşam konusunda şansızlıklar ve zorluklarla karşı karşıya kalan  ailelere umut ve  inanç kaynağı olarak onlara moral desteği vermeliyiz diyen Başkan Köken, çocuklarımızın yaşamına yönelik sosyal ve psikolojik desteğin sağlanmasını kendimize görev olarak görüyoruz dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, özellikle Lösemili çocuklar için yapılan projelerin içinde olmaya gayret gösterdiklerini ifade ettiği konuşmasında öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817