Konaklama Merkezi’nin ilk misafiri
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kalacak yeri olmayan hasta ve yakınlarına yönelik hizmete açtığı konaklama merkezi ilk misafirini kabul etti.

 

ZONGULDAK’TAN KOCAELİ’YE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, hizmet kalitesini yeni projelerle arttırıyor. Barınma Merkezi hizmetini başarıyla sürdüren Büyükşehir, hasta ve yakınları için de kısa süre önce konaklama hizmeti vermeye başladı. Barınma Merkezi’nin yeni hizmet binasının üst katını hasta ve yakınlarına tahsis eden Büyükşehir’in ilk misafiri Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören akciğer kanseri İ.K ve yakını oldu.

 

TEDAVİ SÜRESİNCE

Zonguldak’tan tedavi için gelen İ.K, Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümünde Kemoterapi tedavisi görüyor. Tedavi süresince Büyükşehir’in Konaklama Merkezinde misafir edeceği İ.K ve yakını tıpkı Barınma Merkezi’ndeki misafirler gibi ücretsiz üç öğün yemek, sağlık ve duş imkanından da faydalanıyor. Güvenliğin parmak izi okumalı sistemle yürütüldüğü merkez bu yönüyle de benzerlerinden ayrılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817