çatalca evden eve nakliyat kurulan ve tecrübeli Spor Danışmanı Metin Özkan tarafından yönetilen Körfez Belediye Spor Akademisi, Saç Ekimi kısa sürede öğrenci sayısını kat kat arttırarak, geleceğin yıldızlarının yetişeceği bir okul ataşehir araç kiralama haline geldi." />

Körfez Belediye Spor Akademisi Hızla büyüyor
 Körfez belediyesi bünyesinde kurulan ve tecrübeli Spor Danışmanı Metin Özkan tarafından yönetilen Körfez Belediye Spor Akademisi, kısa sürede öğrenci sayısını kat kat arttırarak, geleceğin yıldızlarının yetişeceği bir okul haline geldi.

4 ay önce öğrenci kabulüne başlayan Akademi’de, kısa sürede öğrenci sayısı 500’ü geçti. Kocaeli’nin ve hatta ülkenin alt yapısı en iyi okullarından biri haline gelen Körfez Belediye Spor Akademisi, eğitim hizmetini sevilen spor adamlarından ve Körfez Belediyesi eski Meclis Üyesi olan Spor Danışmanı Metin Özkan Genel Koordinatörlüğü’nde yürütüyor.

Geleceğin birer yıldızı olmak amacıyla okula katılan çeşitli yaş guruplarındaki öğrenciler, Erdoğan Koç, Tuncay Budakin, Fırat Türker, Taner Üstündağ gibi tecrübeli hocalar tarafından eğitiliyorlar. Okula öğrenci kaydettiren veliler ve gençler, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve yetkililere teşekkür ediyorlar.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817